maanantai 16. toukokuuta 2016

Silver synttärispeciaali luukku 2

Silver synttärispeciaali
luukku 2 Silver, arkipäivä9 päivää synttäreihinSilverin päivä alkaa kello 07.00 kun aamutallilaiset jakavat heinät karsinoihin hepoille. Silver syö rauhassa heinänsä ja sitten vähän ajan päästä hän siirtyy väkirehuihin. Aamulla Silverin ruokakupista löytyy ½ litraa Selected:iä ja ½ litraa Marstall Sinfonie mysliä


Kun poni on syönyt (noin kello 08.00) se pääsee ulos tarhaan "tyttöystävänsä" Bellan kanssa. Seuraava ateria tulee ponin tarhalle noin kello 14.00. 


Silppu ja Bella ovat tarhassa yhdessä kunnes minä tupsahdan tallille (yleensä kello 18.00) ja haen pois ponin tarhasta. Se harjataan ja puunataan ja laitetaan inhottavat kuolaimet suuhun ja inhottava satula päälle (ponin mielestä siis). Poni viedään kentälle ja hikinen tunti alkaa.  Tunnin jälkeen kävellään kunnes hengitys tasaantuu. Sitten lähdetään takaisin karsinaan ja riisutaan märät ja inhottavat kamat pois ja laitetaan kuivatusloimi päälle. Lopuksi vielä annetaan ponille vihreätä.

Kun vihdoinkin päästään takaisin karsinaan on jo heinäverkko täynnä ja ruokapurkki odottaa ulkopuolella. Poni pääsee syömään ja kamat putsataan ja laitetaan oikeille paikoille. Lopuksi annetaan iltapurkki jossa on ½ litraa Selectediä, ½ litraa Marstall Sinfony Mysliä, ½ mittaa C-vitamiiniä, 1 mitta Cartivet MSM:ää ja ½ dl kivennäistä. Sitten sanotaan hyvää yötä ja lukitaan ovet ja suljetaan valot. Kohta koittaa jo uusi aamu!

2 kommenttia:

  1. Niin hienosti menee, olet 11-vuotiaana paljon parempi ratsastaja kuin minä koskaan olin :D

    VastaaPoista